Et godt fællesskab giver sociale kompetencer

På Den Interne Skole på Magleby Skolecenter bliver du en del af et godt fællesskab. Vi har nul tolerance overfor mobning. Alle skal have det godt og trives i deres skoledag. Det er det vigtigste.

På Den Interne Skole vil du opleve at vi passer på hinanden. Din kammerater og venner tager godt imod dig og vi opbygger et stærkt sammenhold.

Dagene er fulde af aktiviteter ved siden af undervisningen. Vi har det godt sammen og får gode oplevelser sammen. På Den Interne Skole bliver du en del af et fedt ungdomsmiljø.
Magleby Skolecenter er kendt for at være et sted, hvor lærerne bruger meget energi på at opbygge et stærkt fællesskab. Det, mener vi, er det vigtigste. Vi har fokus på, at du bliver god til at begå dig socialt. Du skal lære at deltage aktivt, og du skal lære at respektere de andre.

De sociale kompetencer kommer ikke af sig selv. De skal læres ligesom så meget andet. Forudsætningen for, at du lærer at begå dig socialt er, at du er en aktiv del af et fællesskab. At du er tryg og accepteret. At du også accepterer dine kammerater. At ingen er udenfor.

Hvis du bliver dygtig til at begå dig socialt, kommer du godt videre i dit liv. Du kan få en uddannelse og et job, som interesserer dig. Du har naturligvis en masser evner og talenter og ressourcer, som du kan bruge til at lære en masse fagligt. For at få job, skal du inkluderes i et fællesskab. Det bliver du, når du kan begå dig socialt. Derfor træner vi de sociale kompetencer på Magleby Skolecenter.